Кај Сузе на тема блогови

Ð�1Уште едно национално претставување. Јас, Филип и Дамјан денес во името на целата блогерска заедница (добро де, не баш целата) денес пред камерите на А1 телевизија кажавме по збор-два на тема блогови. Среќа не одеше живо, па имавме малку послободен распоред.

СузеЕ сега детели: Емисијава оди на А1 во 12:50. Конкретно оваа емисија која сеуште не е најавена на сајтот на А1 има работен наслов нешто со зборовите „блогови” и „графити”, ама за точното име ќе ги почекаме А1. Веројатно ќе се емитува во понеделник, евентуално вторник. Ама и за тоа ќе почекаме на официјални информации од А1.

Детали нема да соопштуваме, за да не ја намалиме гледаноста на емисијата, која патен е на завидно ниво. Барем така ни кажа нејзиниот режисер.

Technorati Tags: , , , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

4 Comments Кај Сузе на тема блогови

 1. sead93 12/10/2006 at 18:27

  A be stanavte blog-gurua, aj cestito, pisi termin da gledame, iako e malku skakliv toj nakaj 1 saat.

 2. Shepard 12/10/2006 at 21:03

  не можам да дочекам 🙂

 3. Gjole 12/10/2006 at 23:55

  ..еј мораше ли кај Сузе бее 🙂 …ај нема везе – и секаков публицитет понекад е добар публицитет! 🙂

  ..обично кога ќе ја видам Сузе – одма го менувам каналот – сега барем еднаш нема да биде така! 🙂

 4. GoodBytes 13/10/2006 at 16:57

  Давам чесен блогерски дека ќе ве гледам. Само да не пропуштам, пошто стварно речиси ич не гледам ТВ. 🙂

Comments are closed.