15 најдобри насловни

15 насловни страници на магазини во 15 различни категории. Некои се веќе излитени некои сеуште оставаат без здив. Како и да е, умешноста да се направи насловна која ќе се памети е за почит.

Тука: 15 Best Magazine Covers

Technorati Tags: , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

4 Comments 15 најдобри насловни

 1. Волан 13/10/2007 at 16:08

  Иако Букарски вели дека не е важно како изгледа корицата и насловот – туку што има во него … Сепак мислам дека омотот е многу важна работа а особено насловот …

  Насловот е особено битен за интернет напис заради индексирањето …

 2. Бојан 15/10/2007 at 16:13

  Оној на National Geographic со девојката секогаш ме оставал без зборови.

 3. darko156 15/10/2007 at 16:19

  Јас сакам црно на црно. New Yorker – от затоа е дел од мојот пост. :)

 4. melbourne airport sh 21/11/2012 at 05:43

  The only good luck many great men ever had was being born with the ability to overcome bad luck. -Channing Pollock

Comments are closed.