Нови упатства

Се чини дека во Македонскава блогосфера со секое појавување на посериозен блогер се појавуваат и нови совети како да се популаризира овој медиум.

Eдноставно логично е секој кој ја сфатил оваа работа посериозно и малку да прочита за нејзе. Па оттаму на неколку недели се појавува по некој нов текст со упатства за употреба у популаризирање на блог-постовите.

Низ историјата на овој блог (комуникации) може да најдете повеќе блог-постови со вакви содржини (да не ги линкувам сега).

По овие стапки чекори и Мијалче. Авторот на Македонскиот Е-Бизнис блог. Тој во два поста објави неколку совети кои во иднина може да им користат на сите блогери.

Посетете ги (линк 1, линк 2) има нови работи кои не биле спомнати досега.

close

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.