#комкаст 23 – BlogOpen Masterclass 2011

Оваа епизода е комплетно посветена на BlogOpen Masterclass 2011. Настанот кој се одржа 8 и 9 октомври во Нови Сад. Гостин во епизодата е Дарјан. Со него се обидовме да направиме пресек на официјалниот и неофицијалниот дел од програмата.

Генерлната оценка за настанот е позитивна. На истиот имаше далеку повеќе добро отколку не толку добри работи. Енергијата помеѓу посетителите која е карактеристична за овој настан не недостасуваше, тоа беше најважно. Имаше неколку одлични презентации и секако една која за нас беше вон конкуренција. Мите Кузвески (не е дел од оваа епизода) зборуваше за #protestiram

mite

За жал немаме целосно видео од настапот на Мите па ќе мора да почекаме официјалните видеа да се појават на live-e.tv.

Во текот на следниве денови може да очекувате и едно кратко видео интервју со Matt Gierhart од OgilvyAction

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment #комкаст 23 – BlogOpen Masterclass 2011

  1. Pingback: BlogOpen 2011 – završni utisci i tekstovi koji su napisani o njemu | Cyber Bosanka | Cyber Bosanka

Comments are closed.