Денес!!!

Стануваат ли графитите блогови?!
Понеделник, 16 октомври …A1 Сузе

сега текстот за емисијата е тука… претходни емисии

Дополнување: Бидејќи најавата за за емисијата наскоро ќе ја тргнат од сајтот на А1, во продолжение интегрално целата најава, за архива 😉

Стануваат ли графитите блогови?!
Понеделник, 16 октомври

Блоговите се тема која што многу брзо се развива и секојдневно добива многу нови облици и карактеристики. Како заклучок, би пренеле една визија која што ја опишува Ден Гилмор (Dan Gilmore) еден од експертите за овој нов медиум. Тој вели:

„Еден ден наскоро ќе има огромен настан во Јапонија за кој што вреди да се известува и на тој настан ќе бидат снимени 400 фотографии во првата минута со мобилни телефони што имаат камера и ќе има 400 визуелни перспективи од тој настан пренесени директно од публиката“.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

4 Comments Денес!!!

 1. sead93 16/10/2006 at 18:09

  Na linkot pisuva "Ispoved na eden osamen patnik" kao za alkoholizam…Za sto pravevte muabet, vie blogeri ste ili alkoholicari? :-)))

  Aj vidi koga e repriza pa javi.

 2. Moby 16/10/2006 at 18:23

  Добро беше .Добра постава бевте а и водителката придонесе за

  успешна емисија. Изгледа се подготвувала или вие сте ја подготвиле:} Фино беше тоа што некои факти ,дефиниции си ги запишала и беше баш коректна .Професионално си ја заврши работата и немаше никакви фасцинации и чудни прашања.

  Дарко беше седнат како Ѓорѓи Колозов на времето кога беше цар:} a и прв пат не ти е ,ветеран стана:}

  Сите тројца добра постава бевте . Kоректно,промислено ,издржано.

  Оставивте добар впечаток за разлика од "некои" непромислени

  изјави кај Мирчевски во стилот

  Откоа блогирам ми излегоа хемороиди на газот ,набацив килажа

  и сл.

  едино не беше добар терминот на емисијата како за домаќинки

  и невработени ама добро беше.

 3. Baju Bayi 21/11/2012 at 06:28

  Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is excellent, let alone the content!. Thanks For Your article about Денес!!! | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.