Media & Marketing Blog

Втора Меѓународна конференција „е-Општество.Мк“

Сега е официјално, објавена (или најавена) е втората меѓународна конференција „е-Општество.Мк“ во организација на Метаморфозис и ОБСЕ. Нормално честа прв да ја најави ја имаше човекот кој е дел од организацијата – Развигор.

Најава на темите има на сајтот на оваа конференција „е-Општество.Мк“ а во следните неколку денови ќе биде објавена и деталната агенда.

Морам уште сега да се пофалам, јас ќе бидам дел од оваа конференција, третиот ден кога че бидат работилниците. Повеќе детали ќе следуваат како што ќе се ближи конференцијата.

3 коментари на “Втора Меѓународна конференција „е-Општество.Мк“”

  1. Aрхеолошки д…

    Конференција е-Општество.Мк во Скопје…

     Втора Меѓународна конференција „е-Општество.Мк“ ќе се одржи од 15 до 17 ноември во Скопје. Подржана од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, И…

Коментарите се затворени.