Моите 5 омилени TED видеа

Успеав да избегнам неколку други предизвици изминатиов период, на мое особено задоволство, но овој немам намера да го избегнам затоа што навистина ми се допадна… Ме предизвика @Zuberot (zuberot.info) а немам поим од кај му текнало.. дали видел некаде нешто или сам си смисли… во секој случај фино.

Еве го мојот избор без посебен редослед, намерно се различни од досега споделените, да ja шириме листата.

#1.

#2.

#3.

#4.

#5.

Прозивката иде за @jocoska и @Martin_Nikolic

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.