Втора Меѓународна конференција „е-Општество.Мк“

Сега е официјално, објавена (или најавена) е втората меѓународна конференција „е-Општество.Мк“ во организација на Метаморфозис и ОБСЕ. Нормално честа прв да ја најави ја имаше човекот кој е дел од организацијата – Развигор.

Најава на темите има на сајтот на оваа конференција „е-Општество.Мк“ а во следните неколку денови ќе биде објавена и деталната агенда.

Морам уште сега да се пофалам, јас ќе бидам дел од оваа конференција, третиот ден кога че бидат работилниците. Повеќе детали ќе следуваат како што ќе се ближи конференцијата.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments Втора Меѓународна конференција „е-Општество.Мк“

  1. Pingback: Àðõåîëîøêè äíåâíèê vol.2 ©

  2. Pingback: Aрхеолошки д…

  3. Pingback: Конференција е-Општество.Мк во Скопје

Comments are closed.