#комкаст 47 – Интегрирани медиумски платформи со Зоран Бојаровски

Во оваа епизода, четврта по ред за сезонава, се собравме сите домаќини после долго време и очекувано го направивме можеби најдобриот подкаст до сега со одлична тема, одличен гостин и одлична дискусија.

Нешто повеќе од 1 час зборувавме со Зоран Бојаровски на тема “Integrated Newsroom” или интегрирани медиумски платформи, и нивен развој или примена кај нас. Ние сме ептен задоволни од вчерашниот #комкаст, а вие пред да ја чуете епизодата, погледнете малку слики на темава.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.