Најава

Тукушто се вратив од конференцијата е-Општество.мк. Присуствував на првите две сесии.
Во најава ставам два поста врзани за оваа конференција. Ќе ги зготвам во теков на денов. Првиот пост ќе биде осврт на првата сесија – Слобода на медиумите на интернет, а вториот пост ќе бидат некои мои генерални мислења за конференцијава, се разбира колку што можев да воочам додека бев таму.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.