Интернет импликации

Мал придонес после разочарувачката „дебата” вчера на МТВ 🙂

Social Implications of Internet

Social Implication of Internet – find pdf version in google search

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.