#комкаст 24 – Социјални медиуми за бизнис

Поттикнати од обуката за интернет маркетинг која ја одржавме во рамки на Капитал Академијата најголемиот дел од овој подкаст го посветивме на тоа како социлајните медиуми се користат за бизнис. Споделивме искуства за тоа како компаниите во Македонија ги користат социјалните медиуми од она што можевме да го слушнеме од искуствата на фирмите кои беа присутни на самата обука.

Покрај тоа стана збор и за #ТвитерПиво кој се одржуваше додека оваа епизода одеше премиерно на Радио МОФ. Супер си поминавме на #ТвитерПиво и сега сме во исчекување на организација на #ТвитерАјвар.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment #комкаст 24 – Социјални медиуми за бизнис

  1. Anonymous 28/10/2011 at 15:44

    Немојте да ги кратите емисиите. Немате слотови па да мора во нив да ставате емисии со определена должина… Терајте додека имате што да кажете 😉

Comments are closed.