Упатство за поканување блогери

Претпоставувам инспириран од конференцијата е-Општество.мк и претстојната панел дискусија (линк) во Скопје, ЈОВАН го искористил своето претходно искуство за да опише и адаптира неколку општи (но и конкретни) комуникациски правила кога станува збор за комуницирање со блогери. Колку нам блогерите и да ни изгледаат дел од овие работи очигледни, (јас се имам судрено со добар дел од нив) сепак на новинарите и на лицата одговорни за односи со јавност не им се познати.

Многу корисни совети и одредници, ако ова допре до оние за кои е наменето навистина треба да се очекува уште еден мал чекор понапред во развивањето на блогосферава наша МАЛА.

Благодарност до Јован, ова е одличен потег

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.