Утрински со нова веб презентација

Utrinski vesnik

По редизјанот на Дневник (претходен пост) еве сега и братчето на Дневник, утрински Весник доживува реновирање.Се разбира платформата е на NextSense. Надворешниот изглед е подобар во однос на Дневник, но сепак остануваат истите генерални, забелешки од минатото. Насловите не се пермалинкови до сториите, нема автор на сторијата, нема датум и така натаму.

Ајде да бидеме позитивни па да речеме дека и ова е напредок па да се надеваме дека за нивниот најпосетен сајт, сајтот на Вест, ќе си дозволат луксуз.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.