Media & Marketing Blog

Дејгиди луди млади блогери

Дејгиди луди млади блогери

Дејгиди луди млади блогери

Летнавте како сиви галаби

Летнавте како сиви галаби

Барем се ерген мамо насурфав

Барем се ерген мамо насурфав

Низ таја блого сфера богата

Низ таја блого сфера богата

Блогерки моми мамо заљубив

Блогерки моми мамо заљубив

И читав локал мамо лузери

И читав локал мамо лузери.

4 коментари на “Дејгиди луди млади блогери”

  1. Волан

    Нов правец во поезијата … “линк поезија“ … 🙂

  2. sead93

    Фала ви срдечно 🙂 Ќе гледам да бидам барем малку почест 🙂

Коментарите се затворени.