Дејгиди луди млади блогери

Дејгиди луди млади блогери

Дејгиди луди млади блогери

Летнавте како сиви галаби

Летнавте како сиви галаби

Барем се ерген мамо насурфав

Барем се ерген мамо насурфав

Низ таја блого сфера богата

Низ таја блого сфера богата

Блогерки моми мамо заљубив

Блогерки моми мамо заљубив

И читав локал мамо лузери

И читав локал мамо лузери.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

4 Comments Дејгиди луди млади блогери

 1. Волан 29/10/2007 at 23:16

  Нов правец во поезијата … “линк поезија“ … 🙂

 2. Археолошки 29/10/2007 at 23:50

  LOL 🙂 !!! Сеад, пишуваш ретко. Ама ,,ретко" добро.

  Поздрав 🙂

 3. sead93 30/10/2007 at 09:40

  Фала ви срдечно 🙂 Ќе гледам да бидам барем малку почест 🙂

 4. kris 02/11/2007 at 14:27

  bravo!!!

Comments are closed.