#комкаст 84 – The Social Dilemma со Сеад Џигал

Крајно време беше да се вратиме во некој соодветен ритам со нашиот #комкаст. Стартуваме нова серија која веќе нема да ја именуваме како сезона 2, 3, 4 или сл. Едноставно ги преброивме сите до сега објави, почнувајќи од првата во далечната 2011 година и продолжуваме со засилено темпо.

Се враќаме повторно со видео но сега и покрај тоа што имаме видео, ќе се обидеме да ве натераме повеќе да нè слушате аудио, не затоа што не сме многу убави… а не сме многу… туку затоа што е попрактично, подобро и посоодветно за ваков тип содржина.

Па така сега може да нè слушате на некој од следниве сервиси:

iTunes: https://apple.co/31TUeXw
Spotify: https://spoti.fi/3oHztZ4
Google Podcasts: https://bit.ly/3kEqkxK
Anchor.fm: https://anchor.fm/komkast
RSS Audio Feed: https://bit.ly/3eanQVx

И се разбира може да се „сабскрајбенете” на нашиот
YouTube канал: https://bit.ly/3oGjbQ7

Толку вовед. Време е за супер муабет. А со кого да се отвори муабет на тешка тема ако не со Сеад. Во новава епизода дискутираме за дилемите и дискусиите кои ги отвори документарниот филм The Social Dilemma оригинално објавен на Netflix. Тема на дискусија е самиот документарен филм, критиките кои иницијално ги доби и секако критиките на критиките. Нормално не издржавме и се обидовме да извлечеме на крај и наши пораки и препораки и заклучоци.

Ако си за слушање, еве аудио…

Ако си за гледање, еве и видео…

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.