Pogodok.Srbija и Pogodok.Hrvatska пребаруваат блогови

Не знам дали е новост или не, но сега воочив дека комшиските верзии на пребарувачот Погодок, во рамките на своите пребарувања имаат и мени за пребарување на блогови, кое сеуште е во beta верзија.

POgodak
Pogodak

Пред некој месец имав тешкотии да ги лоцирам квалитетни српски блогови, бидејќи тие немаат толку популарен центарлизиран сервис како Хрватите, а и башка најголемиот дел од оние кои ми се допаднаа се регистрирани независно. Се надевам дека сега овој сервис на погодок ќе заврши работа :)Патем, Словенечкиот Најди нема ваква опција. Дали може во скоро време да очекуваме и нашиот Погодок да се збогати со некоја опција повеќе??

Кoлку за информација, Погодок и сега пребарува низ МБЗ, но не го праи тоа само низ МБЗ туку интегрално.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.