Кој каде е петтата колона?

OneWorld Southeast Europe има објавено интервју со Горан Стојковски уредник на проектот за мониторинг на медиумите во Македонија “Медиумско огледало”.

Таму тој говори за проектот, за неговото значење, и одговара на обвинувањата од некои медиуми за наводната политичка заднина на проектот.

Во секој случај има неколку интересни детали за кои вреди да се прочита ова (не така долку) интевју

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Кој каде е петтата колона?

  1. Baju Bayi 21/11/2012 at 06:31

    Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is great, as well as the content!. Thanks For Your article about Кој каде е петтата колона? | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.