Обиди за комерцијализација на блоговите

Неколку пасуси од следниот линк за проблемот (или темата) како модерната PR индустрија се обидува да ги интегрира блоговите во своите стратегии и активности.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Обиди за комерцијализација на блоговите

  1. Baju Bayi 21/11/2012 at 05:25

    Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, let alone the content!. Thanks For Your article about Обиди за комерцијализација на блоговите | К О М У Н И К А Ц И И .

  2. melbourne aus airpor 21/11/2012 at 06:40

    Does your mum like shopping on the Internet? No, the trolley keeps rolling off the top of the computer.

Comments are closed.