Едно по друго

Време денес на мегдан вади нова тема сврзана околу името на Македонија. Нaвистина добро се сетиле и добро го истажиле овој проблем.

republicofmacedonia.com

Домен регистриран од британска копанија …. продолжете

На истата страна (во нивното веб издание (линк) тие побарале мислење и од екпертот Иан Браун, неодамнешниот презентер на дебатната сесија на е-општество.мк во Александар Палас. Тој вели:

Привлечете ги странците, игнорирајте ја пропагандата

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Едно по друго

  1. melbourne airport tr 21/11/2012 at 04:29

    Prosperity discovers vices, and adversity virtue. – English Proverb

Comments are closed.