СМС маркетинг

Она од што поистакнатите експерти и теоретичари најмногу се плашат е претераната комерцијализација на новите медиуми (интернет, мобилна телефонија) и можноста за нивна „де-либерализација“, односно можност за нивно користење и управување од мали групи/елити. Од една страна овој процес на комерцијализирање генерира фондови за усовршување на технологијата, но од друга страна ја прави достапноста за обичниот корисник поотежната или неможна. Новата идеја е маркетинг преку СМС пораки (кај нас локално спорадично употребувано), а за детали hic. Замислете си време во кое би живееле со СМС спам пораки, навистина лошо звучи.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment СМС маркетинг

  1. airport transfers me 21/11/2012 at 05:58

    Self-respect is the cornerstone of all virtue. -Sir John Herschel

Comments are closed.