#комкаст 26 – #ТвитерАјвар #ТвитерФудбал #mktweetup

Многу смеење, убав муабет, корисни совети но и доста шеги. Е баш се ова има во новава епизода на нашиот подкаст. На гости ни беа Дарјан Раденковиќ и Димитар Атанасов. Зборувавме за развојот на твитер сферата во МК, за тоа како е да се работи сметка на твитер за семејна компанија и за позитивните примери за здружување на тема фудбал, кошарка и сл.

комуникации подкаст епизода 9 сезона 2

На почетокот малку направив осврт за Webit и за мега #fail-от на Google со iOS апликацијата за Gmail.

Однапред да се извинувам за на моменти прехаотичното однесување, понесени бевме од дискусијата во РадиоМОФ и преку твитер. Се со најдобра намера беше :).

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment #комкаст 26 – #ТвитерАјвар #ТвитерФудбал #mktweetup

  1. Anonymous 04/11/2011 at 01:55

    Процедурално. Мислев во Велес се џимиринки.

Comments are closed.