In memoriam

Веќе подолго време дент го започнував со Равел радио, поточно со вестите на DW, но тоа не ми го разубавуваше денот, воопшто, напротив, не сакам вести. Но, веднаш по нив, токму оние 5 минути кои секој ден ги каснам на работа ми го правеа денот. Првите 5 минути во кои најубавиот радио глас ми/ни посакуваше добро утро.

Е нема веќе, штета.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments In memoriam

  1. ny voip 11/08/2011 at 21:11

    I desire to make use of some of the content material on my blog. Naturally I’ll provide you with a link on my net blog. Thanks for sharing.

  2. melbourne airport 21/11/2012 at 06:06

    Steve Droke~ Knowledge is power and enthusiasm pulls the switch.

Comments are closed.