#комкаст 48 – iPad mini и други кратки теми

Петта по ред епизода од сезона три на Комуникации.нет подкастот. Овој пат бевме само јас и Дарко и немавме голема или главна тема туку прокоментиравме по малку на неколку актулни теми. Излегувањето на iPad mini беше една од темите на која повеќе се задржавме и неговата споредба со другите опции кои можат да се најдат на пазарот.

Во оваа епизода повторно по подолго време ги вклучивме и музичките нумери како мал одмор од она што го зборуваме.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments #комкаст 48 – iPad mini и други кратки теми

  1. Al3k 05/11/2012 at 21:11

    Ова со подкашлувањето како надополнување на реченица или… 😀

Comments are closed.