Media & Marketing Blog

[Подкаст #49] iPad mini и други кратки теми

Петта по ред епизода од сезона три на Комуникации.нет подкастот. Овој пат бевме само јас и Дарко и немавме голема или главна тема туку прокоментиравме по малку на неколку актулни теми. Излегувањето на iPad mini беше една од темите на која повеќе се задржавме и неговата споредба со другите опции кои можат да се најдат на пазарот.

Play

Во оваа епизода повторно по подолго време ги вклучивме и музичките нумери како мал одмор од она што го зборуваме.

 

2 коментари на “[Подкаст #49] iPad mini и други кратки теми”

  1. Al3k

    Ова со подкашлувањето како надополнување на реченица или… 😀

Коментарите се затворени.