„Reality TV“ еволуираше

Она што до пред некој месец беше само пародиски настан на неколку експериментални биеналиња (на пр. на собирот во Загреб, 2005), стана нова епизода во реалната ТВ. Имено, за учесници на реално ТВ шоу земени се мајмуни, за кои патем речено публиката ќе гласа и ќе го одреди победникот. Детали следат на следниот линк…Ако вие е сепак премногу бизарно еве алтернатива

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment „Reality TV“ еволуираше

  1. chauffeur service me 21/11/2012 at 04:57

    There is a new Barbie doll on the market – Werewolf Barbie . . . normal doll, except under a full moon

Comments are closed.