Загревањето заврши

Електронските книги веќе станаа секојдневни муабети. Сега откако Google влезе посериозно во игра ситуацијата станува погуста. Светските медиуми веќе започнаа да ја елаборираат посериозно иднината на овој вид на медиум.

Во оваа прилика еве еден текст на Economist кој ми се виде интересен

Big technology companies have pledged to make many thousands of books available online. The commercial prospects look shaky, but this new front in the battle between the world’s leading internet portals will yield a valuable resource for all (линк)

А еве што прави Microsoft на оваа тема: Дневник

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Загревањето заврши

  1. melbourne airport 21/11/2012 at 12:59

    What do you get if you cross a vampire and a mummy? Something you wouldn't want to unwrap!

Comments are closed.