#комкаст 50 – Блогираме и твитер награди

По јубилејната епизода, во оваа епизода како домаќин само јас, Мите и Сеад беа на заслужен одмор. Во оваа епизода гости (по втор пат) беа креаторите на Блогираме.мк, Јован и Петар.

Зборувавме за развојот на нивниот сервис, за iOS апликацијата која е во најава, за PubSubHub и секако за номинациите и гласањето за Твитер и блог награди. Малку ги спомнавме влијателни, малку јаките блогери и малку Blogomanija. Се на се фино си се забавувавме.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.