СМС на испит

Кратенките кои корисниците на мобилни телефони ги користат при размена на СМС пораки се официјално признати како дел од службениот англиски јазик. Сензационалната вест се разбира прво отиде на „CNN“, а потоа е преземена и од „Smart Mobs“. Засега ваквото признавање се однесува само на Нов Зеланд на смс-кратенките, кои иако не се препорачани, сепак ќе бидат прифатени како точен одговор ако се разбирливи и недвосмислени во значењето 🙂 lol.

Technorati Tags: , , , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment СМС на испит

  1. Baju Bayi 21/11/2012 at 07:13

    Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is wonderful, as well as the content!. Thanks For Your article about СМС на испит | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.