I`m back

Можеби примети некој можеби не, ама јас минатава недела не бев во состојба да го дополнувам блогов. И воопшто не ја пратев блогосферава.
На мое особено задоволство (верувам и на сечие) за 6 дена има толку многу нови работи во МБЗ кои може да се окакрактризират како одлични.

За да не тупанам сега за секоја одделно ќе наредам само линкови на она што мислам дека е вредно да се прочита, види и спомне а се случило минатата недела.

1. Blog.com.mk (зе деталите во некоја следна пригода)
2. Извештајот од ЕУ (линк линк до Јован) Инаку Јован оваа недела бил екстра продуктивен мора да го пофалам :) еве некои од постовите: линк1, линк2, линк3 (Блогосфера)
3. Нормално и Goodbytes е активен еве избор и од таму линк1
4. Новица за МК содржина линк
5. Секако и Мијалче е активен на тема блогови линк1, линк2
5. Има уште ама се уморив ….

Сега сум тука и ќе бидам редовен :)

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments I`m back

 1. Shepard 14/11/2005 at 16:41

  a maknba u enter?

  ili nie ne sme blogosfera :)

 2. Darko156 14/11/2005 at 16:58

  Се уморив бе офчар, лелеле
  Башка не сум сеа ја НАЈДИ. Кога тука си видел таква содржина.

  Еве почнав и на таа тема да експериментирам:
  licnomoj.blog.com.mk

Comments are closed.