My Name is Blog, WEBLOG

К О Н Е Ч Н О !!!!И јас го доживеав денот кога ќе го објавам мојот текст за блогови, на мојот блог :))

MY NAME IS BLOG, WEBLOG (PDF, 1,2MB)

Приказната започна на почетокот на оваа година, и оттогаш јас се “заразив” со овој медиум. Приватно и професионално. Во овој пост го објавувам текстот кој првично ми послужи како семинарски труд на студиите по комуникации на ИССПИ, а подоцна (пред неполн месец) доживеа своја објава и во списанието Културен Живот.

Една напомена, еден вид disclaimer: Текстов е направен пред 5 месеци, оттогаш јас моето знаење и перцепција за блоговите го надоградив, дел од тоа беше објавено тука и низ МБЗ, дел си остана само за мене. Со надеж дека еден ден ќе составам нов труд за блогови.

Оваа прилика ја користам да најавам и претставување на списанието Културен Живот, и постирање на други текстови кои биле објавени во оваа списание а се од областа на комуникациите.

И УШТЕ НЕШТО!! ОВОЈ ПОСТ ЌЕ СТОИ НАЈГОРЕ ДОДЕКА НЕ МИ ПОМИНЕ МЕРАКОТ
(сепак овој момент го чекам откако го започнав блогов:))

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments My Name is Blog, WEBLOG

  1. Shepard 03/11/2005 at 22:48

    аирлија работа, да ти се позлати тастатурата (како се конвертира бе у пдф?!?!)

    m/ – ова по металски 🙂

  2. Sead 05/11/2005 at 12:41

    Ova datumot sto ti stoi gore (3 dek) belkim ne znaci deka ke go drzis najgore do togas? :-)) Cestito.

Comments are closed.