Па не е баш подкастинг бидејќи не е фид али ај сепак е нешто… Наскоро ОБСЕ и Метаморфозис ќе ја завршат новата 8-јазична верзија на МРТВ порталот кој ќе овозможи и многу други работи (освен фидови) – вклучувајќи и video-on-demand… МРТВ е всушност куќата која може најмногу да понуди од АВ материјали на интернет во МК…