Микро блогирање

Micro-blogging allows you to write brief text updates about your life on the go, and send them to friends and interested observers via text messaging, instant messaging, email or the web. The most popular service is called Twitter …YourGuide

Мислам дека А1 се зрели за да почнат да го користат Twitter. Еве зошто:

06.11.2007: Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски вечерва стана татко. Ќерката е прва принова за брачниот пар Груевски.

Патем уште еден интересен пост на иста тема: What is Twitter (not)?

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments Микро блогирање

  1. Стеван 15/11/2007 at 18:10

    Мислам дека ова е нетипичен пример. Таа вест е најкратката вест што воопшто сме ја објавиле на сајтот, а 99% од вестите се барем три пати подолги од неа.

  2. darko156 15/11/2007 at 19:33

    Не се секирај бе Стеван, се шалев, знам дека ова не е типична вест 🙂 ама онака интересно ми изгледаше 🙂

  3. airport transfer 21/11/2012 at 04:59

    He who can wait obtains what he wishes. – Italian Proverb

Comments are closed.