#комкаст 51 – AllWeb – конференција

Најтешко е да зборуваш за свои проекти и активности во својот подкаст :). Среќа во приканзната AllWeb не сме сами, тука е и Цаци па соодветно на тоа си ја викнав да ми биде гостин оваа епизода.

Малку се изнафаливме, си раскажавме што се ни се случуваше до сега и што очекуваме да се случува во петок на 23 ноември во City Hall, денот кога ќе се случи првата интернет маркетинг и онлајн ПР конференција во Македонија. Детали на писмено на AllWeb.mk а на долго и на широко во нешто над 40 минути на копчето плеј :).

Се гледаме во петок.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments #комкаст 51 – AllWeb – конференција

  1. Anonymous 16/11/2012 at 14:01

    Со лесно 🙂 А следниот пат мислам дека ќе сакате сала со тепих и тешки завеси – ем не чкрипат столчиња и не тропаат штикли, ем акустиката е подобра зашто нема ехо…

  2. Дарко Булдиоски 16/11/2012 at 18:54

    Фала. Држи вода муабетот, но мислам дека тоа не е проблем во ХардРок, барем не приметив јас, баш ќе проверам пак деновиве 🙂 Ќе видиме, нека помине оваа па ќе правиме муабет за догодина :).

Comments are closed.