e-society.mk два дена после

Решив викендов малку да се одморам од интернет и компјутери. Мојта презентација во петокот помина ОК, барем мене тамка ми се виде 🙂

Во некој од следниве денови ќе се потрудам да ја ставам на YouTube сникмаката која ја направи Рибарот (ептен му фала за тоа).

Во меѓувреме еве неколку линкови од МБЗ каде се спомнува оваа конференција:

е-Општество (Alternate Take)
Голем интерес за конференцијата е-Општество.Мк (Развигор)
Не пости такво нешто како Creative Commons лиценца (airborne)
Е-општество.мк 2006 ден 1 (cybertronix)
Е-општество 2.0 (р-Еволуција)
Е-општество 2.5 (р-Еволуција)

И се разбира од време на време посетувајте ја агендата на е-society.mk каде ќе бидат достапни презентациите и дополнителни информации за предавачите.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.