Media & Marketing Blog

Битката заврши – презентација од e – Society.mk

Како што ветив еве ја снимката од мојата презентација од конференцијата e-Society.mk која се одржа минатата недела во организација на Метаморфозис и ОБСЕ. Уште еднаш фала на Рибарот за снимката
Вкупното време на презентацијата е помалку од 30 минути. Мене ми беше малку со оглед на тоа што немаше време за прашања и коментари, по презентацијата но и во тек на зборувањето. Зборував брзо за да стигнам да кажам што повеќе 🙂 Од време на време се чешкав и правев чудни движења мотивирани од потта, но се на се мислам дека беше ок.

Во прилог презентацијата:
Blogging Vs Journalism ppt (340kb) и
Blogging Vs Journalism pdf (340kb)

Им благодарам на организаторите кои ми да пружија оваа можност. следната прилика ќе се обидам да бидам подобар.

7 коментари на “Битката заврши – презентација од e – Society.mk”

 1. darko156

  фала анастас, ама секогаш може подобро, иначе шо?!? досадно ќе биде 🙂

 2. Komunikacii » SlideShare

  […] МИ требаа само 2-3 мин за да се воодушевам од сервисов и веднаш да помислам дека следниот пат кога ќе правам презентција ќе ми биде многу полесно. Прво бидејќи сега на едно место можам да најдам многу презентации, се разбира групирани во стилот на web 2.0 (со тагови) и второ бидејќи е многу едноставно поставувањето на своја презентација. […]

 3. labtulteak

  Hi

  I bookmark your site, best greetings.

  I like it a lot! Good work, keep it up. Tomorrow I shall return again.

Коментарите се затворени.