[…] Во Ноември 2005 во постот Медиумите не сакаат мрчење според едно истражување во Шведска се увиде дека блоговите на медиумите најчесто не дозволуваат коментари. Постот завршуваше вака: Судејќи по ова мало истражување може да се запрашаме дали и во останатиод дел од светот се забележува истава пракса. …повеќе […]