Битката заврши – презентација од e – Society.mk

Како што ветив еве ја снимката од мојата презентација од конференцијата e-Society.mk која се одржа минатата недела во организација на Метаморфозис и ОБСЕ. Уште еднаш фала на Рибарот за снимката
Вкупното време на презентацијата е помалку од 30 минути. Мене ми беше малку со оглед на тоа што немаше време за прашања и коментари, по презентацијата но и во тек на зборувањето. Зборував брзо за да стигнам да кажам што повеќе 🙂 Од време на време се чешкав и правев чудни движења мотивирани од потта, но се на се мислам дека беше ок.

Во прилог презентацијата:
Blogging Vs Journalism ppt (340kb) и
Blogging Vs Journalism pdf (340kb)

Им благодарам на организаторите кои ми да пружија оваа можност. следната прилика ќе се обидам да бидам подобар.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

7 Comments Битката заврши – презентација од e – Society.mk

 1. Shepard 21/11/2006 at 22:59

  добар си и онака бе 🙂

 2. darko156 22/11/2006 at 15:59

  фала анастас, ама секогаш може подобро, иначе шо?!? досадно ќе биде 🙂

 3. Pingback: Komunikacii » SlideShare

 4. labteltul 05/01/2007 at 02:51

  Gutten TAG!
  Keep up this great resource.
  I like it a lot! Good work, keep it up. Tomorrow I shall return again.

  Another links here:

  http://celexa-on.blogspot.com/ celexa

  Buy!

 5. labtulteak 08/01/2007 at 00:55

  Hi

  I bookmark your site, best greetings.

  I like it a lot! Good work, keep it up. Tomorrow I shall return again.

Comments are closed.