#комкаст 28 – Конференција е-Општество и е-Отпад

Како што најавивме, во оваа епизода единаесета по ред од нашиот комуникации.нет подкаст зборувавме за претстојната конференција е-Општество и за темата на конференцијата е-Отпад. Имавме гостинка, Елена од Метаморфозис, таа успеа да одговори на сите наши прашања иако некои беа надвор од основната тема.

Конференцијата ќе се случува во среда и четврок (23-24 ноември), има интересна програма и работилници, а ако ја преслушате епизодата ќе го дознаете и изненадувањето кое го испланираа организаторите оваа година.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment #комкаст 28 – Конференција е-Општество и е-Отпад

  1. Anonymous 22/11/2011 at 00:47

    А штедливките?

Comments are closed.