Голем јавен интерес

ДУИ во живо на МТВ Дневник, сабота 19.Ноември

МТВ канал на ДУИ Дневник, понеделник 21.Ноември

… Повторно се потврди тезата дека власта во желбата за побрз влез во ЕУ може да ги смени и сите закони, но уште долго ќе тропа на европските порти ако не научи дека треба и да ги применува. Дека на раководни функции заслужуваат да бидат само професионалци, а не партиски војници. Во спротивно, како МТВ ќе ги убеди граѓаните да си ја извршуваат обврската и да плаќаат претплата? (дел од колумната на Мариела Трајковска)

ЈАС НЕМАМ КОМЕНТАР, само ќе потсетам на еден постар пост објавен тука

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Голем јавен интерес

  1. GoodBytes 21/11/2005 at 22:58

    Бедно е ова што го прави МТВ. Работата е премногу очигледна, и навистина е штета за каква телевизија одат нашите пари од претплата. Јас не сакам да финансирам телевизија која ќе пренесува партиски конгреси.

    Единствено решение за МТВ е да се продаде, бидејќи тињата која е таму наталожена нема сама од себе да се исчисти.

Comments are closed.