Media & Marketing Blog

[Видео] Користење на социјалните медиуми од страна на претприемачите

Во петокот (19.11.2010 14.00 h – 16.00 h) во просториите на Дом на АРМ во рамките на Глобалната недела на претприемништво се одржа дискусија на тема Користење на социјалните медиуми од страна на претприемачите. Организатори на овој настан беа ЦС Глобал а учесници на панелот беа: Никола Бојков (@osogovo), Дамјан Арсовски (@arsovski), Филип Стојановски (@razvigor), Савица Поп Тонева (@ksavica) и јас.

Многумина бараа видео пренос во живо, но за жал не бевме во можност да го обезбедиме истиот. Затоа успеав на направам каква/таква видо снимка. Звукот и квалитетот на сликата не се баш најдобри но со оглед на околностите и ова е задоволително. За видеото морам и јавно да му се заблагодарам на Александар Радически (@AleksandarRadic).

Еве ја целата панел дискусија во 2 дела.

Дополнување 23.11.2010: Петар Спасовски (@pestislav) денес ми ги испрати неговите белешки од оваа сесија. Доколку немаш време и концентрација за да ги изгледаш видео клиповите задолжително прелистај ги овие две страници белешки. Фала Петар.

[notes] Social Media – GEW Macedonia

4 коментари на “[Видео] Користење на социјалните медиуми од страна на претприемачите”

  1. Tweets that mention [Видео] Користење на социјалните медиуми од страна на претприемачите | К О М У Н И К А Ц И И -- Topsy.com

    […] This post was mentioned on Twitter by sead93, IT.com.mk, Petar Spasovski, Savica Kusakatski, GEW Macedonia and others. GEW Macedonia said: RT @ksavica: Za onie koi nemaa mozznost da bidat na forumot – Корисетење на социјалните медиуми…@GEW10 pogledente http://bit.ly/d0wAnE […]

  2. Anonymous

    Респект за тоа што сте го фатиле на камера!

Коментарите се затворени.