Спонзори подаруваат 20 LeWeb влезници за претпиемачи

Побрзајте, нема баш многу време. Два од многуте спонзори на годинашниот LeWeb одлучиле секој ден да доделуваат по две влезници во текот на 10 дена. Спонзорите  Silicon Valley Bank and Lepe Partners веќе ја стартуваа кампањата: “Adopt an entrepreneur”.  Нема многу време а еве ги суловите:

Principle is easy, those who wanna win a ticket need to show us your motivation, by answering a small formular on our Facebook page, by writing a blog post, recording a video, tweeting, facebooking etc. Everything they want to show their motivation. We think this is a huge opportunity for entrepreneurs and we would like to make it known as much as possible, especially to entrepreneurs around the world.

Пподетални информации може да се најдат на http://leweb.net/2011/blog/silicon-valley-bank-and-lepe-partners-are-giving-away-20-tickets-leweb-entrepreneurs

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.