Уште една книга на блогер

Интегрално (со задоволство) (иако мора да признаам не сум редовен читател на овој блог) :

Бавно се уверував во целисходноста на мојата блог-авантура, сметајќи дека тоа е последица на возраста и скепсата што си оди рака под рака со неа. Настаните драматично ме демантираа: мојот блог ми стана најдобрата одбрана против заморот од обврските и против споулавеното секојдневие.Дури, напати, го почувствував и вкусот на предозираност, но и силата на самоконтролата: никогаш да не се претерува. Секогаш да остане нешто што ќе се посакува. Ете, тоа нешто беше МАШКОТО ПИСМО, книга-блог. Или, обратно. Кој како милува.

Значи, да не беше блогот не ќе имаше МАШКО ПИСМО!

Всушност, МАШКО ПИСМО е збирка од дваесетина текстови објавени на мојот блог ПРОДАВНИЦА НА ТАЈНИ, проследени со избор од коментарите што читателите, вообичаено, ги оставаат под текстот.

Драги блог-пријатели, љубезно ве молам да присуствувате на коктелот по повод промоцијата на мојата книга МАШКО ПИСМО од www.prodavnicanatajni.blog.com.mk/.

Претставувањето на МАШКО ПИСМО ќе се одржи на 22 ноември 2007 година во книжарницата ИЛИ-ИЛИ (Мала станица), во 19 часот.

Организатори на промоцијата се македонските издавачи ИЛИ-ИЛИ и ЃУРЃА.

P.S.

Поканата им ја упатувам на сите членови на македонската блог-заедница, без обѕир дали се мои истомисленици или не. Искрено сакам овој повод да биде искористен за зацврснување, популаризација и проширување на нашата заедница.

Срдечно,

Вашиот продавач на тајни

Никола Костески

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Уште една книга на блогер

  1. Perlengkapan bayi 21/11/2012 at 06:48

    Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is great, let alone the content!. Thanks For Your article about Уште една книга на блогер | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.