Интересна дефиниција

Ја најдов кај Мијалче

ШТО Е ОВА?!?
Веб страна што можеш да ја имаш ако знаеш како да куцаш

А сајтчево е погодно за препорака, и за следење во иднина 🙂

Фала Мијалче