Интересна дефиниција

Ја најдов кај Мијалче

ШТО Е ОВА?!?
Веб страна што можеш да ја имаш ако знаеш како да куцаш

А сајтчево е погодно за препорака, и за следење во иднина :)

Фала Мијалче

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.