МИЗЕРИЈА – блогот на нашите новинари

Фала .аНТИ, ова ќе ти го памти целава МБЗ.

Значи официјално нашите новинари конечно имаат блог. И тоа заеднички. И конечно се разбира натерани од нивниот странски учител се приморани да се запознаат со блоговите и блоговите и блоговите.
Извинете требаше да пишува блоговите, постовите, и блогерите, ама го употребив нивниот речник.

Се на се, мизерно нека им е. За нив изгледа блоговите и новите медиуми се мизерија :(

Сега за сега толку, само ќе ве замолам да ги разгледате нивните први постови и коментарите на нив. Па после ќе можеме да подискутираме за дефиницијата која ја пренесов од кај Мијалче.
ДАЛИ ВО МК ОВАА ДЕФИНИЦИЈА ВАЖИ?

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.