Митови за интернетот

„Myths about the internet and Web 2.0 opportunities“ – Марко Монтемањо (Marco Montemagno), IAB Forum 2007:

Myths about the internet and Web 2.0 opportunities

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.