Сподели кино, според мене :)

На покана на оригиналните организатори, оваа недела јас ќе бидам уредник. На дневен ред ќе биде една презентација на Andrew Keen во просториите на Google во рамките на акцијата Authors@Google и уште некои кратки клипчиња по моментна мотивација.

Имајте предвид дека ова Сподели кино не е нестандардно само заради мене туку и терминот е сосем нов. Значи СРЕДА, не вторник, 18:00, не 20:00 часот, е местото е исто Точка.

Официјалната најава е тука: Сподели кино 2.06 според Дарко156, 28.11.07 (среда!) во 18ч !!! [Точка]

И би замолил за посилна промоција заради овој нестандарден термин – Кајмакот: Сподели кино во нестандарден термин (уште некој глас фали за да излезе на насловна :)

Се гледаме!!!

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.