Blogger on blogging

Пред неколку месеци, поточно во јуни, претставив една нова содржина на блогот на Ребека (rebeca`s pocket). Таа најви дека новата содржина Bloggers on Blogging ќе содржи интервјуа со познати блогери. Интервјуата ќе ги прави еднаш месечно. И навистина така бидна.

Таа досега има направено пет интервјуа. Последното, кое е објавено деновиве е со легендарниот блогер Glenn Reynolds, автор на Instapundit, еден од најавторитетните светски блогови.

Погледнете ги овие интервјуа, имаат многу прашања чии одговори претставуваат многу практични совети за понатамошниот блогерски живот. А и башка интересни се нивните животни приказни.

Еве оваа прилика ја користам скромно да се пофалам себеси, а пoнескромно да го пофалам .аНТИ. Во редовната рубрика Blogging in the free world, во Форум Плус, оваа сабота беше објавено едно интервју со мене. 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Blogger on blogging

  1. Marija 28/11/2005 at 21:05

    Epa, aj cestito za pojavuvanjeto vo Forum plus. Dobro ti e intervjuto i mislam deka ke pottikne mnogumina da stanat del od blogerskata zaednica vo Makedonija.

  2. melbourne airport tr 21/11/2012 at 05:14

    Why did Silly Sue throw her guitar away? Because it had a hole in the middle.

Comments are closed.